Óriási őszi bérletvásárlási akció az egész családnak a Sensolite Komjádiban!

 
Fáradt, koncentrálni képtelen gyerek, aki minden megfázást elkap? Rendszeres Sensolite polarizáltfény terápia mellett nincs ilyen!
Hozza el a kicsiket is a Sensolite Komjádiba, és már az első néhány hét polarizáltfény terápia után tapasztalhatja, hogy a gyerek jobban koncentrál, nyugodtabban alszik és még az iskolahét végén sem fárad el úgy, mint előtte.

Gyógycentrumunkban rengeteg gyerek megfordult az elmúlt 15 évben. Szüleik vallomásai szerint a rendszeres fényterápiát használó kicsik és nagyobbak az őszi-téli időszakban fele annyi megfázást kaptak el, mit előtte, meghűléses betegségeik pedig 30%-kal gyorsabban múltak így el. A gyerekek az edzésen és az iskolában jobban teljesítenek, és nem mellesleg imádják a Sensolite terápiát!

Most óriási akciókkal várjuk minden kedves kis és nagy kedves!

Vásároljon szeptember 20. és október 6. között bérletet, és kapjon sokkal többet a pénzéért! A megszokott bérletek áráért ebben az időszakban

 5+2    10+4     20+8

alkalmat adunk!


*(Akciónkat a teljes áru felnőtt és gyermek bérletek árából számoljuk és más kedvezményekkel össze nem vonhatók. 20 perces kezelések esetén a kedvezményt diák és nyugdíjas vendégeink számára is a felnőtt bérlet árából számoljuk!)

 

 

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu