A feltaláló is a fényágyban gyógyul

Hónapról hónapra hallani a Sensolite fényterápiával szerezett nagyszerű tapasztalatokról – országszerte egyre többen veszik igénybe a kúrát – ám jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a fényágy feltalálója, Fenyő Márta milyen tapasztalatokra tett szert az elmúlt években.

 

Milyen esetekben segített Önnek a fényágy?

Jaj, nekem nagyon sokszor! Ifjabb koromban sokat kosárlabdáztam, a térd és bokasérülésekre oda se hederítettem, idősebb koromban pedig a mértéktelen, nagy síelések, és vad szörfözések során sok komoly térd sérülést, szalagszakadást szenvedtem. A bal térdemet például 8 alkalommal operálták, utoljára decemberben egy belső szalagszakadás miatt. Általában a műtétet követően fél évnek kell eltelnie ahhoz, hogy sok-sok gyógytorna és óvatos erősödés után az illető legalább olyan jól tudjon mozogni, mint korábban. Közvetlenül a műtétet követően minden áldott nap befeküdtem a fényágyba, természetesen végeztem az előírt gyógytorna gyakorlatokat, és így már 1 hónap után lényegében tökéletesen tudtam használni a térdemet, minden sportot tudtam és tudok űzni, amit korábban (zumba, aerobik, úszás, jóga).

 

Két lánya van. Ők milyen tapasztalatokkal gyarapodtak?

Nagyszerű lányaim vannak! Éva pszichiáter, 2 gyermek édesanyja, Judit pedig közgazdász-marketing szakember, aki 3 gyermeket nevel. Éva fáradtság és energiahiány esetében szokta igénybe venni a fényágyat, ha fel akar töltődni. Judit az utóbbi időben nagy lelkesedéssel, odaadással és nagyszerűen oktatja a zumbát, ahol esetenként előfordulnak kisebb húzódások, izomsérülések, rándulások, de ezeknek a meggyógyítását egy-két Sensolite kezeléssel le is tudja.

 

Összesen 5 unokát számoltam. Gondolom, ők is gyakori vendégei a Sensolite-nak.

Az én unokáim rendkívül „Sensolite-tudatos” gyerekek, akik akár már maguktól és egyedül is használják a fényágyat, mindegyik nagyon szeret a fényágyban tartózkodni, játszani! A legkisebb, Samuka már 1-2 hetes korától nagy „rajongója” a Sensolite-nak, hiszen sokszor volt náthás és ilyenkor a gyulladás általában a fülecskéjére húzódott, azonban a terápia hatására később ilyen panasz már nem jelentkezett. De megfigyeltünk még valamit: eleinte Samuval természetesen az anyukája is befeküdt, közben szoptatta, és a fényfürdő hatására olyan hihetetlen mértékben elindult a tejelválasztása, hogy csak hallgattam, ahogy szaporodtak a cuppanások, ahogy nyeldekelte az egyre gyarapodó tejmennyiséget.

 

Közvetlen környezetéből, baráti – családi köréből kinek a gyógyulását emelné ki?

Jó barátom egy egyetemi oktató, de a tavaszi és őszi időszak számára nagyon régóta, hosszú évek óta igazi kínszenvedést jelentett az allergia miatt fellépő könnyezés, orrfolyás, tüsszögés, köhögés miatt. Tavaly októberben – meglehetősen szkeptikusan – kezdte el a fényágy rendszeres használatát, és már a harmadik alkalom után ujjongva hívott fel, hogy már kb. 50%-kal csökkentek a tünetei, 2 hét után pedig már szinte alig jelentkeztek!

 

* A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt weboldalunkon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon. 

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu

 

Sensolite fényágy