Telefonos ügyfélszolgálat: + 36 1 345-1556

Akciók

Vásároljon március 18. és április 1. között Sensolite polarizáltfény terápiás bérletet szeretteinek, és kapjon sokkal többet a pénzéért!


A megszokott bérletek áráért ebben az időszakban

 

5+2    10+4     20+8


alkalmat adunk!

 

 


A polarizált fény bizonyítottan serkenti a vörösvértestek oxigén megkötő képességét, így pont az ellenkezőjét teszi a szervezettel, mint a COVID-19 a súlyos tüneteket mutató betegeknél, így a járványos időszakban a COVID-19 elleni védekezéshez, valamint POST COVID rehabilitációhoz használata kiemelten ajánlott!

 

 

*(A megvásárolt bérletek 6 hónapig érvényesek és kategóriájukon beül átruházhatók. Akciónkat a teljes áru felnőtt és gyermek bérletek árából számoljuk és más kedvezményekkel össze nem vonhatók. 20 perces kezelések esetén a kedvezményt diák és nyugdíjas vendégeink számára is a felnőtt bérlet árából számoljuk!)Várjuk szeretettel!

 

 

 

 

SENSOLITE fényágy használatát minden esetben kúraszerűen ajánljuk, egyetlen kezeléssel nem érhető el a kívánt hatás és nem is gazdaságos, hiszen az felnőttek esetében
6 000 Ft-ot jelent, nyugdíjasok esetében pedig 4 800 Ft-ot. Egészségmegőrzés céljából érkező vendégeinknek és konkrét egészségügyi panasszal bíró pácienseinknek szakasszisztenseink és orvosaink tesznek javaslatot a terápiára, a kezelések gyakoriságára. Általában ennek függvényében döntik el, hogy 5, 10 vagy 20 alkalmas bérletünket vásárolják meg. Amint azt árlistánk is mutatja, minél magasabb számú bérletet választ, annál kedvezőbben alakul az egy kezelésre jutó költség. Gyógycentrumunkban már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk vendégeinknek.

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu

 

Kezelés közben