Így csalódjon minden kismama kellemesen

A szülés okozta hormonális és fizika állapot „feldolgozása” bizony nem minden kismamánál problémamentes, de segítséget jelenthet a Sensolite fényágy, a rendszeres fénykezelés! A Sensolite Gyógycentrumokat is egyre nagyobb számban keresik fel az édesanyák. A tapasztalatok szerint a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia a tejelválasztás mértékét jelentősen fokozhatja, segít a szülés utáni hangulatingadozás, illetve depresszió megelőzésében, illetve legyőzésében, a természetes védekezőképesség növelésében, valamint a gátmetszés és császármetszés során elvégzett sebészeti beavatkozás gyógyulásában.

 

„Fontos szempont, hogy mit eszik a gyerek! Az anyatej mennyisége is döntő, ebben nagyon szép tapasztalatink vannak, hiszen akár 1 vagy 2 kezelést követően már elindul (vagy, ha már elindult a tejelválasztás, de a mennyiség nem elegendő, akkor 1-2 kezelés után általában kb. 20%-kal megnő).” – magyarázza Királyné Dávid Éva, az országos Gyógycentrum-hálózat diplomás egészségfejlesztője. „Szülés után a kismamák fizikai és pszichés megterhelése is elég nagy a gyakori éjszakai felkelések miatt. A szülés utáni depresszió kezelésében, a hangulat javításában, a fizikai és szellemei teljesítőképesség növelésében is nagyon jó tapasztalataink vannak a fényággyal. A polarizált fény gyakorlatilag olyan plusszal ajándékozza meg a szervezetet, amely révén a szervek jobban működnek, a hormonháztartás kiegyensúlyozottá, az immunrendszer hatékonyabbá válik és a szöveti regeneráció is felgyorsul.”

 

A fényágyba természetesen nem csak az édesanya, hanem kisbabája is befektethető, hiszen a picik újszülött korban 5 percen át édesanyjuk mellett élvezhetik a polarizált fény jótékony hatásait. A kúra eredményeiről két kismamát kérdeztünk. T. É. sok jót hallott már a fényágyról, így nem volt kérdés, hogy ha probléma adódik, felkeresi a hozzá legközelebb eső, jelen esetben a szombathelyi Gyógycentrumot. „Fő célom az volt, hogy a tejelválasztásom – amely természetes úton elég nehezen ment – meginduljon a császármetszés után. Én magam is meglepődtem, hogy már az első kezelés után éjszaka jelentkezett a kezelés eredménye. Ami még nagyon fontos volt, hogy egy 20 perces alkalom után úgy éreztem, mintha legalább 3 órát aludtam volna, tehát kipihent voltam, feldobott, ráadásul a császármetszés helye rohamosan elkezdett gyógyulni, sokkal szebb volt a heg. Egészségesebbnek érzem magam!

 

Néhány hónapos kisfia bőrbetegségére keresett gyógymódot C. C., mindenképpen szerették volna elkerülni a szteroidos kenőcs használatát. „Marcinak nagyon száraz bőre miatt bőrgyulladásos foltok nőttek a hasán illetve a fején. Azért jöttünk, hogy a gyulladás lelohadjon, és ne kelljen elkezdeni a szteroidos krémezést. Már a harmadik kezelés után nagyon jól látszódott, hogy a gyulladás visszahúzódik! Az a gyulladt pirosság már fél órával a kezelés utána visszalohad és bőrhámlás marad, így tulajdonképpen csak egy erős testápolót kell használni.  Egy 10 alkalmas kúrát végigcsináltunk és eddig megúsztuk a szteroidos kenőcsöt!”

 

Ha a környezetében van kismama, esetleg Ön adott életet nemrégiben egy apróságnak, mindenképpen keresse fel a legközelebbi Sensolite Gyógycenturmot és tapasztalja meg saját bőrén a fényágy nagyszerű hatásait!

 

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken.

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu

 

Kezelés közben