Páciensek tapasztalatai

“Kedves Látogatónk!

 

A SENSOLITE orvostechnikai eszköz CE tanúsítási eljárásban hatóságilag engedélyezett indikációt a MIRE AJÁNLJUK A KEZELÉST? menüpont alatt találja meg.

Az ORVOSI TAPASZTALATOK menüpontban található információk részben a SENSOLITE eszközzel, illetve a polarizált fénnyel kezelést, kutatást végző orvosok, biológusok, kutatók által közvetlenül tapasztalt, vagy ekvivalens eszköz vonatkozásában rendelkezésre álló szakirodalomban hivatkozott olyan hatásokról, hatásmechanizmusokról is beszámolnak, melyek a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem képezik az eszköz hatóságilag engedélyezett indikációs területeit. Ezen információk orvostudományi kutatások elvégzését követően alkalmasak lehetnek az indikációs területek hatósági bővítését célzó eljárások megalapozására.

 

A PÁCIENS-TAPASZTALATOK menüpontban található beszámolók a SENSOLITE eszköz indikáció szerinti használata során a páciensek által tapasztalt, dokumentált szubjektív észlelésen alapuló információkat tartalmaznak, mely beszámolókban a páciensek részben olyan pozitív hatásokról is említést tesznek, melyek a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem képezik az eszköz hatóságilag engedélyezett indikációs területeit. Ezen páciens-tapasztalatok jelenleg nincsenek klinikai kutatási eredményekkel alátámasztva, de alkalmasak lehetnek a jövőben elvégzendő kutatások irányának megalapozására.

 

A SENSOLITE eszköz indikációtól eltérő használata során mellékhatások nem merültek fel, de az indikációtól eltérő használat esetére az üzemeltető felelősségét kizárja.”

 

Rehabilitáció
„Néhány hónappal ezelőtt az immunrendszerem ’felmondta a szolgálatot’, legyengültem, örültem, ha reggel 9-től este 7-ig ébren tudtam maradni, rossz volt a közérzetem. Nem sokkal később három anyajegyet talált a bőrgyógyász, amelyeket már csak sebészi úton lehetett eltávolítani – elrákosodtak. Ezek után kezdtem el a Sensolite-ba járni. 5 alkalom után kezdett visszatérni az erőm és az életkedvem, a 15. kezelés után pedig már látványosan javultak a műtét utáni – egyébként csúnya – hegek! A magam részéről letettem a voksomat a Sensolite mellett!” B. B.

 

„15 évvel ezelőtt a mellemben találtak daganatot, sikerült eltávolítani, azonban a bal mellem csonka maradt. Már túl az 50. életévemen úgy gondoltam, megérdemlem, hogy teljes értékű nőnek érezzem magam, ezért újra kés alá feküdtem és a hátizomzatomból pótolták a hiányzó mellrészt. Mindig aktív életet éltem: sportoltam, kirándulni jártam, volt társaságom, a műtét után viszont magányosnak éreztem magam, türelmetlen is voltam, mert nem úgy gyógyultam, ahogy szerettem volna, meg az a mozgáskorlátozottság, ami a műtéttel jár, szinte megbénította az életemet. A lányom vett rá, hogy kezdjem el a terápiát, bár eleinte nem hittem benne. Ma túl vagyok a 15. kezelésen, még menni fogok 10 alkalommal és hiszem, hogy teljesen rendbe fogok jönni! Az életkedvem visszatért – ebben persze sokat segítettek a Gyógycentrumban is, hiszen mindig odafigyeltek rám és biztattak, újra sportolok, persze óvatosan és a kontrollok során is mindig megdicsér az orvosom! Azt nem tudom, Sensolite nélkül mi lett volna velem, de vele együtt sikerült meggyógyulnom!” K.T.

 

Sportsérülések

„Görkorcsolyasérülésem enyhült. Energetizáltabb lettem” Emese


„Nekem a komolyabb húzódásokban nagyon hamar segített, sokkal hamarabb visszatérhettem. Volt olyan eset, amikor azt mondták egy ágyéki húzódásra, hogy 3 hétig pihennem kell vele. Amikor a nyolcadik napon meccset játszottam, nem is értették, erre hogyan kerülhetett sor.” – meséli Gergő. – „Számomra a legszembetűnőbb a vitalitás: nem vagyok fáradékony! Rövidtávon pedig egy komolyabbnak tűnő húzódás is sokkal gyorsabban gyógyul.” Majoross Gergely 157-szeres válogatott jégkorongozó, a MAC edzője

 

„Egy sérülés után minél előbb szeretnél visszatérni az igazi élethez, az igazi teljesítményedhez, egészségi állapotodhoz. Természetes, hogy ilyenkor minden lehetőséget megragad egy sportoló, így kerültem én is a Sensolite-hoz.” – magyarázza az FTC kiváló játékosa és kihangsúlyozza: „A kezelések során ereztem, hogy gyorsabban gyógyulok, és ez még inkább megnyugtatott – tehát, ha Sensolite, akkor nyugalom és gyógyulás!” Englert Orsolya, 78-szoros válogatott kosárlabdázó

 

„Három komoly sportsérülésem volt, mindhárom operációhoz vezetett. A terápia nekem elsősorban abban segített, hogy nagyon gyorsan alkalmazkodni tudjak a terhelő edzésekhez, éreztem, hogy energiával tölt fel!” – számol be tapasztalatairól a TEVA-Vasas-UNIQA vízilabda csapat kapitánya. „Hiszek benne, hogy ez a teljesítményemhez ad egy kis pluszt!” dr. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó, a TEVA-Vasas-UNIQA csapatkapitánya.

 

Égési sérülések
„4 éves kisfiam beteg lett, nem mehettünk oviba, ezért én maradtam vele otthon. A konyhában éppen vizet forraltam, ő bent játszott a szobájában, ám hirtelen ötlettől vezérelve utánam settenkedett, és ahogy leemeltem a lángról a vizet, úgy rám ijesztett, hogy a forró víz nyakamon, mellkasomon és karjaimon landolt. Iszonyú fájdalmaim voltak, azonnal kórházban kötöttem ki és azt hittem, legalább 1 hónapra ki fogok esni a munkából. A kórházban hallottam egy betegtársamtól a Sensolite-ról, szerencsémre van is Gyógycentrum a városunkban, így elkezdtem egy terápiát. Az első kezelésektől érzékelhetően csökkent a fájdalmam, és – ha lehet ilyet mondani egy égési sérülésre – gyönyörűen gyógyult, még az orvosom is alig hitte, milyen ütemben jövők rendbe! Egy intenzív terápia után még 5 hétig jártam heti 2 kezelésre, így most már ’csak’ egy rossz emlékként él bennem a baleset.” Cs-né B. Sz.

 

„Emlékeztem arra, hogy tavaly a baráti körünk egyik tagja úgy járt, mint én. Leégés után ő is a fényágyba járt és hihetetlenül gyorsan és szépen javult. Még aznap elmentem a Sensolite-ba, de aznap, mivel nagyon friss volt még az égés, nem engedték, hogy befeküdjek, két nappal később viszont elkezdtem a terápiát és tényleg visszahúzódott az égő pirosság, sőt az volt igazán meglepetés, hogy nem kezdtem el hámlani! Nekem nagyon jót tett a kúra!” D. A.

 

Reuma – ízület
„Ezúton is szeretném megköszönni ezt a fantasztikus találmányt! Augusztusban porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam iszonyatos fájdalmakkal, lábra se tudtam állni. 4 hét alatt 10 kezelést vettem igénybe, a gyulladást a Sensolite kezelés teljesen megszüntette, a mozgásom helyreállt és a fájdalmaim elmúltak, a kezelés hatására elkezdhetem gyógytornát. Köszönöm szépen!” M. N.

 

„59 éves vagyok, július elején kerestem fel a városunkban nyílt Sensolite Gyógycentrumot. Panaszaim rendkívül sokrétűek voltak, gyakori nátha, fül- és orrmelléküreg, fogínygyulladás, ízületi panaszok, fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás. Már a kúra elején idegrendszerem, kedélyem nyugodtabb, időjárási frontnál terhelhetőségem jobb lett. Fáradékonyságom csökkent. Másfél hónapja tartó hörghurutom elmúlt. Az 5. kezelés után éjszakai alvásom – altató nélkül – jobb lett. Fogíny és gyökérgyulladásom sokat javult. Bal váll fájdalmam csak ritkán jelentkezik, akkor is sokkal enyhébben, mint annak előtte és nem kell bevennem gyógyszert. Amit az ismerősök is észrevettek a hajam és a bőröm szebb, simább lett, műtéti hegem szinte alig látható. Múlt héten 16. kezelés után elvégzett kontroll laborvizsgálat minden eddigieknél jobb eredményt mutatott. Magam részéről szeretettel ajánlom!” V. M.

 

„Először is nagyon köszönöm, hogy kipróbálhattam a találmányát, nekem nagyon bevált! A bal váll ízületemben ínszalag szakadásom volt. 1 hónapig tartó, heti 2-3 kezelés után jelentősen javult az állapotom és csökkent a fájdalmam. Rendszeres alkalmazás mellett hatékonyabb volt a Sensolite kezelés, a kihagyások alatt jobban visszatért a fájdalom, de korántsem olyan erősen, mint eredetileg. Még egyszer köszönöm! Mindenkinek ajánlani tudom ezt a csodálatos terápiát!” S. D.

 

„8. kezelésre megyek, kúraszerűen folytatom heti 3x, 2x, 1x majd havi 1x ismételve a terv. A felső légúti náthám tünetmentesen elmúlt 1 hét alatt, műtött csuklóm sebe gyönyörűen gyógyult, kis szorongásom megszűnt, korábbi gyakori reumatikus fájdalmam pedig nulla, kissé magas vérnyomásom fokozatosan lejjebb ment optimálisra. Korábban tumorom is volt, remélem, segít a kiújulás megelőzésében. Igaz nagyon hiszek benne, ezzel plusz az öngyógyító mechanizmus is beindulhatott!” S. Sz.

 

„Autoimmun betegségből eredő ízületi problémákkal, fájdalmakkal érkeztem a Sensolite szalonba. Állapotom a kezelések után jelentősen javult, fájdalmaim mérséklődtek és asztmám is sokat javult! Hálás köszönet!” H. I.

 

„Ínhüvely-gyulladásom volt. Az első alkalom után fájdalommentesen távoztam, ezért hálás köszönet a feltalálónak és a Gyógycentrum munkatársainak!” T. R.

 

„Sensolite-ba járunk édesanyámmal. Csontritkulás miatt két gerinccsigolyája roppant így nehéz neki a mozgás nagy fájdalmai vannak. Ezen felül cukorbeteg és vizelettartási problémái is voltak. Kilenc kezelésen vagyunk túl heti két alkalommal. A cukra, ami 25 éve van olyannyira rendben jött, hogy csak napi kettő inzulin helyett egyszer kell a felét adnia. Vizelettartási problémái már nincsenek – gyógyszeres kezelések mellett sem volt ilyen jól. A gerince még mindig nagyon fáj de a napi dolgokat ismét el tudja végezni kis segítséggel. A közérzete is pozitívan változott ismét vannak tervei és meg akar gyógyulni. Nem tudom kihagyni, hogy hajhullása is megszűnt.” U. A. és E. A.

 

“A váll problémám miatt jöttem, kis mozdulatok is nagy fájdalmat okoztak. 10 kezelés után a tünetek megszűntek. Gyógyszert nem kellett szednem, azóta sem fáj.” M. H.

 

Pikkelysömör – ekcéma
“Gyermekemen ekcémás tünetek voltak az egész testfelületen. A kezelés hatására a bőre szépen letisztult. Azóta szinten tartásként járunk, és a gyermek immunrendszere is erősödött. A kisfiú bőre csodálatosan rendbejött! ” M. K.

 

„Mióta kiderült, tudtuk, hogy makacs betegség az ekcéma, de igazán jó, számunkra megbízható módszert nem találtunk addig, amíg szomszédaink nem javasolták, hogy nézzünk utána. Marci fiúnk rettenetesen izgága, ezért féltünk tőle, hogyan fog kibírni 10-15 percet a Sensolite-ban, de hála az égnek, gyorsan megszerette. Őszintén szólva a 10. kezelés környékén kezdett a lelkesedésünk alább hagyni, de kb. a 15-16. kezelésnél, ha lassan is, kezdett javulni a helyzet: múlt a pirosság, csökkent a viszketés, szépen halványodtak a problémás területek. A terápiát nem hagyjuk teljesen abba, mert ahogy kimaradt 4 hét, azonnal lobbant be újra. Nekünk megéri állapotfenntartásra a heti 1 kezelés!” D. K.

 

„Lányom 12 éves, két éve diagnosztizáltak nála pszoriázist. Az egész fejét vaskos pikkelyes felrakódás borította éven át. Rengeteg dolgot kipróbáltunk már, annál is inkább, mert a kislányunknak komoly dühkitörései voltak a betegsége miatt. A fájdalom, a viszketés és a pikkelyhullás rendkívül zavarta és hát az egész család is szenvedett tőle. Megmondom őszintén a Sensolite Gyógycentrumban sem bíztattak látványos javulással. Két-három kezelés után nem viszketet annyira, nem volt olyan gyulladt a bőr, a pikkelyek potyogtak. Nyugodtabb volt, az iskolai teljesítményén is meglátszott. Nap, mint nap nem nézegettük a fejét, mert az is rosszul esett neki. Úgy a 9-10 kezelés után szinte eltűntek a plakkok. A fenntartó kezelést egy kicsit elhanyagoltuk, volt, hogy 2-3 hétig nem jártunk, a tünetek újra megjelentek, heti 3 kezelés után halványultak. Nincs értelme kihagyni. A két gyermekem együtt feküdt be a gépbe, egyikük sem volt beteg mióta Sensolitozunk, pedig az osztályukból sokan hiányozóknak.” D.SZ.

 

Pattanásos bőr
„Ebben nem különbözöm a többi kortársamtól, én is sokat internetezek, így bukkantam a Sensolite-ra. Megbeszéltem a szüleimmel, hogy szeretném kipróbálni a fényágyat, mert már a krémekből, kenceficékből totál elegem volt! Elmentünk a Gyógycentrumba, ahol tök jó fejek az asszisztensek, szerintem egyébként az is segített, hogy biztattak, látták, mennyi javul a bőröm és rendesen, még az önbizalmamnak is jót tett. Alapvetően türelmetlen vagyok, ezért örökkévalóságnak tűnt míg a negyedik kezelés utáni reggelen úgy ébredtem, hogy az ágyamból látható tükörben újra szépnek láttam magam! Azóta már több mint 15 kezelésen vagyok túl és már nem csak messziről tetszik a tükörképem! Köszönöm Sensolite!” B. L.

 

„Preventív céllal kezdtem foglalkozni a Sensolite-tal. Bőrtüneteim voltak nekem is (mély, bőrfelület alatt begyulladt szőrtüszők és irritált, gyulladt arcbőr a borotválkozás miatt) szerencsére az első kezelések után szépen enyhült mindkettő, biztos, hogy folytatni fogom, mert sokkal jobban érzem magam a kezelések után.” S. Z.

 

„Nem vagyok egészségügyis, de úgy gondolom, hogy bőrproblémák mögött sok minden állhat, hormonális zavarok, rossz táplálkozási szokások, lelki állapot stb. és nem is egyik pillanatról a másikra alakul ki. A doktornő az addigi tapasztalataiból mondhatta, hogy javulni fog Lilla bőre, de hát a különböző krémekre és gyógyszerekre is másképp reagálnak az emberek. Nekünk a konzultáció során annyit mondott, hogy a polarizált fény sejtszinten hat, ami ugye idő kérdése (ennek ellenére nekem már az első kezelés után is látványos volt a javulás), másrészt pedig a gyógyszerekre sem egyformán reagálnak az emberek. Mindenkinek más az útja. A miénk a Sensolite!” D. É.

 

„21 évesen még megkeserítették a mindennapjaimat a pattanások. Eleinte voltak fenntartásaim a terápiával kapcsolatban, de ahhoz képest, hogy 5 kezelést mondtak, már a második alkalom után az összes idegesítő pöttyöm elkezdett szépen visszahúzódni a hátamon. Picit megijedtem, mert néhány nappal később a dekoltázsomon jelent meg 1-2 pattanás, de nagyon segítőkészek voltak és meg is nyugtattak, hogy ez természetes. Azt hiszem 12 kezelés után éreztem magam kifogástalanul a bőrömben és ez az érzés nekem bőven megér heti 2 fenntartó alkalmat.” M. L.


Mentális egyensúly

„59 éves vagyok, július elején kerestem fel a városunkban nyílt Sensolite Gyógycentrumot. Panaszaim rendkívül sokrétűek voltak, gyakori nátha, fül- és orrmelléküreg, fogínygyulladás, ízületi panaszok, fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás. Már a kúra elején idegrendszerem, kedélyem nyugodtabb, időjárási frontnál terhelhetőségem jobb lett. Fáradékonyságom csökkent. Másfél hónapja tartó hörghurutom elmúlt. Az 5. kezelés után éjszakai alvásom – altató nélkül – jobb lett. Fogíny és gyökérgyulladásom sokat javult. Bal váll fájdalmam csak ritkán jelentkezik, akkor is sokkal enyhébben, mint annak előtte és nem kell bevennem gyógyszert. Amit az ismerősök is észrevettek a hajam és a bőröm szebb, simább lett, műtéti hegem szinte alig látható. Múlt héten 16. kezelés után elvégzett kontroll laborvizsgálat minden eddigieknél jobb eredményt mutatott. Magam részéről szeretettel ajánlom!” V. M.

 

„A 8. kezelésre megyek, kúraszerűen folytatom heti 3x, 2x, 1x majd havi 1x ismételve a terv. A felső légúti náthám tünetmentesen elmúlt 1 hét alatt, műtött csuklóm sebe gyönyörűen gyógyult, kis szorongásom megszűnt, korábbi gyakori reumatikus fájdalmam pedig nulla, kissé magas vérnyomásom fokozatosan lejjebb ment optimálisra. Korábban tumorom is volt, remélem, segít a kiújulás megelőzésében. Igaz nagyon hiszek benne, ezzel plusz az öngyógyító mechanizmus is beindulhatott!” S. Sz.

 

Szépség
„Teljesen egészségtudatos családban nőttem fel, sokat teszek azért, hogy a betegségek elkerüljenek nagy ívben. Többen jártak Sensolite-ozni a baráti körünkből, így én is befizettem egy kúrára. Úgy emlékszem, nagyjából 5 kezelés után kérdezte meg a párom, miért mosom rutinból a hajamat, amikor egészséges csillogását 4-5 napig is képes megtartani? És valóban, csak a fényágytól történhetett, hiszen a hétköznapokban szokásain és termékein egyáltalán nem változtattam.” K. N.

 

„59 éves vagyok, július elején kerestem fel a városunkban nyílt Sensolite Gyógycentrumot. Panaszaim rendkívül sokrétűek voltak, gyakori nátha, fül- és orrmelléküreg, fogínygyulladás, ízületi panaszok, fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás. Már a kúra elején idegrendszerem, kedélyem nyugodtabb, időjárási frontnál terhelhetőségem jobb lett. Fáradékonyságom csökkent. Másfél hónapja tartó hörghurutom elmúlt. Az 5. kezelés után éjszakai alvásom – altató nélkül – jobb lett. Fogíny és gyökérgyulladásom sokat javult. Bal váll fájdalmam csak ritkán jelentkezik, akkor is sokkal enyhébben, mint annak előtte és nem kell bevennem gyógyszert. Amit az ismerősök is észrevettek a hajam és a bőröm szebb, simább lett, műtéti hegem szinte alig látható. Múlt héten 16. kezelés után elvégzett kontroll laborvizsgálat minden eddigieknél jobb eredményt mutatott. Magam részéről szeretettel ajánlom!” V. M.

 

„Én immunerősítés céljából voltam eddig 8 kezelésen és nemcsak a közérzetem lett jobb, hanem a combomon és mellemen lévő striák is csökkentek, vagyis halványodtak. Továbbra is fogom folytatni a terápiát.” T. É.

 

„Tini korom óta zavart, hogy az átlagosnál kisebb melleim vannak, ezért több évnyi vívódás után a plasztikai sebészet mellett döntöttem. Éppen munkahelyet váltottam, ezért különösen fontos volt számomra, hogy az új kollégák már új külsővel lássanak, és jó benyomást tegyek rájuk. Az orvosom szerint másfél – két hetet adnom kellett volna magamnak a gyógyulásra, én viszont elkezdtem Sensolite-ozni és ha óvatos mozdulatok mentén is, de a második héten, a tervezett időpontban tudtam kezdeni. Gyönyörűen gyógyult a seb, ma már szinte észrevétlen, engem pedig, mintha kicseréltek volna!” L. T.

 

Változó kor
„A tévében 2010 februárjában láttam a Feltalálók című műsort, amiben a Sensolite-ról is szó volt. Arra a gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha a lakóhelyemen is lenne egy ilyen lehetőség. Aztán az egyik ismerősöm a nyár elején megajándékozott néhány kezeléssel, kiderült, hogy a városunkban nyílt egy fényterápiás centrum. Az első két alkalommal a kezelések után heves fejfájásom volt. Megnyugtattak, hogy ez biztos jele annak, hogy reagál a szervezetem a kezelésre és a változások elindultak. Az ajándék lejártával bíztam benne és vettem bérletet. Egyre jobb tapasztalataim voltak, elsőként megemlíteném, hogy a közérzetem, teherbírásom jobb lett, tűrőképesség, toleranciám sokat javult. A pajzsmirigy túlműködésemre gyógyszert szedtem, két hónap után a véreredmények alulműködő pajzsmirigy értéket mutattak. Az orvosom mondta, hogy hagyjam abba a fénykezelést, én inkább a gyógyszert hagytam el. Másfél éve nem szedek a pajzsmirigyműködésemre gyógyszert, már nem kell. Laborértékeim jók. Tüneteim nincsenek. A menstruációmat is gyógyszeres kezeléssel lehetett csak beállítani, évekig szedtem hormontablettát. Az öt hónap folyamatos fényterápia (heti 2-3 alkalom) alatt elhagytam hormontablettáimat is, bízva abban, hogy eredményes lesz. A következő hónapban 28 napra pontosan menstruáltam, azóta is rendszeres a havi ciklusom. Azt figyeltem meg magamon, ha menstruáció előtt 1-2-3 nappal fekszem be kezelésre, a görcsös hasfájások, fejfájások elmaradnak, arra meg végképp nem gondoltam volna soha, hogy 45 évesen még menstruálni fogok. Munkám során sok emberrel találkozom, de mióta – két éve, hetente 1-2 alkalommal – Sensolite-ozni járok, s ha bármilyen vírus vagy baktérium elkap, sokkal hamarabb túlesem rajta, de akár a fogorvosi beavatkozást is könnyebben viselem.” S. K.

 

„2010 júniusában kezdtem el a Sensolite Gyógycentrumba járni, nem sokkal a nyitás után. 2-3 hónappal korábban kezdődött a problémám, gyakorlatilag 2 menzesz közötti vérzés formájában. Ez összefügghetett már koromból adódóan a menopauzával, gyógyszert semmiképpen sem akartam szedni, ezért döntöttem a fényterápia mellett – és használt! Azóta sincsenek tüneteim; járulékos tényezőként egyben jótékony hatással volt a bőrömre is.a z asszisztencia nagyon kedves, segítőkész, mindig kellemes idelátogatni azon túl, hogy még hasznos is a terápia. Köszönöm a segítséget!” Z. M.

 

„Amíg nem jelentkeztek nálam a menopauza tünetei, addig persze azzal sem foglalkoztam, mit fogok tenni, ha beköszöntenek a változó kor évei. Mivel komplexen jelentkeznek a tünetek, és ha lehet, kerülöm a gyógyszerek szedését, mindenképpen olyasmit kerestem, ami a problémámra megoldást jelenthet. Az ízületi fájdalmaim, a vissza-visszatérő menstruációs görcsök és az eddig ismeretlen mértékű ingerültség mind nagyon megviseltek. Adtam egy esélyt a polarizáltfény-terápiának, hátha és segített is! Vettem egy 10 alkalmas bérletet próbaképpen, már a 3. kezelésnél éreztem, hogy valami nagyon jó dolog történik velem, aztán pedig mintha kicseréltek volna! Most már nem zaklat fel semmi és az élet velejárójának tekintem a tüneteket, tudom, hogy előbb vagy utóbb meg fognak szűnni.” T. L-né

 

Koncentráló - képesség növelés
„Szeretném megosztani a használat utáni tapasztalataimat mindenkivel. Én főképp a betegségek megelőzésére kezdtem el használni. Minden kezelés után hihetetlenül energikusnak érzem magam, és ez a hatás napokig megmarad nálam. Jobban tudok koncentrálni, és valahogy jobban bírom a gyűrődést, kevesebbet idegeskedem. Amikor úgy érzem, hogy ki vagyok merülve, a Sensolite-ba megyek ellazulni, és feltöltődni. Ráadásul a bőröm is szebb lett tőle!”
L. K.

 

„11 kezelés után: igaz front fejfájásra nem használ, de sok mindenre igen. Többoldalú javulásaimat erős nátha, seb, reuma, szorongás, vérnyomás és közvetve rákos sorstársaim állapotjavulása. Nekem a Sensolite ajándéka, hogy jól érzem magam a bőrömben és mivel érzékelem hiszek az immunrendszer felturbózásában.” S. Sz.

 

„2-3 kezelés után magas szintű szellemi-fizikai teljesítőképesség-javulást érzékeltem. Munkám során évek óta nem tapasztalt intenzitást éreztem, a főnököm nagyon meg volt elégedve a munkámmal. Köszönöm!” K. Gy-né

 

„A barátommal mi is vettünk egy 10 alkalmas bérletet még a nyár elején, mert a netről és ismerősöktől sok jót hallottunk róla. Odafigyelünk az egészségünkre annál is inkább, mert elég pörgős életet élünk, ami úgy gondoljuk, nyomott hagy hosszútávon. Szóval kb. 4-5 kezelés után a barátom csalódottan közölte, hogy ő aztán nem érez semmit. Nekem ez azért volt furcsa, mert én az elején cseppet sem rajongtam az ötletért, hogy próbáljuk a Sensolite-ot, de már az első után észrevettem a vízhiányos bőrömön a változást, sőt 2-3 kezelés után a kollégáim is megjegyezték, hogy nem tudják milyen technikát találtam ki, de szépülök, kisimultam és nyugodtabbnak is látszom. Kb. ezután történt a változás, a párom edzésről hazaérve, örömmel újságolta, hogy egyszerűen nem tudott elfáradni és a technikai elemek is könnyebben mentek, aztán később elmondta, hogy ami igaz, az igaz a munkájában is kreatívabb. Szóval, azóta is járunk, én heti egyszer, a barátom minimum kétszer, mert azt mondja, szüksége van rá! Nekünk sokat segített, köszönettel ajánljuk mindenkinek!” D. É.

 

„2-3 kezelés után magas szintű szellemi-fizikai teljesítőképesség-javulást érzékeltem. Munkám során évek óta nem tapasztalt intenzitást éreztem, a főnököm nagyon meg volt elégedve a munkámmal. Köszönöm!” K. Gy-né

 

Kismama
„Fő célom az volt, hogy a tejelválasztásom – amely természetes úton elég nehezen ment – meginduljon a császármetszés után. Én magam is meglepődtem, hogy már az első kezelés után éjszaka jelentkezett a kezelés eredménye. Ami még nagyon fontos volt, hogy egy 20 perces alkalom után úgy éreztem, mintha legalább 3 órát aludtam volna, tehát kipihent voltam, feldobott, ráadásul a császármetszés helye rohamosan elkezdett gyógyulni, sokkal szebb volt a heg. Egészségesebbnek érzem magam – röviden így tudnám összefoglalni!” T. É.

 

Néhány hónapos kisfia bőrbetegségére keresett gyógymódot C. C., mindenképpen szerették volna elkerülni a szteroidos kenőcs használatát. „Marcinak nagyon száraz bőre miatt bőrgyulladásos foltok nőttek a hasán illetve a fején. Azért jöttünk, hogy a gyulladás lelohadjon, és ne kelljen elkezdeni a szteroidos krémezést. Már a harmadik kezelés után nagyon jól látszódott, hogy a gyulladás visszahúzódik! Az a gyulladt pirosság már fél órával a kezelés utána visszalohad és bőrhámlás marad, így tulajdonképpen csak egy erős testápolót kell használni. Egy 10 alkalmas kúrát végigcsináltunk és eddig megúsztuk a szteroidos kenőcsöt!”

 

Immunerősítés – felső légúti megbetegedések

„Egészségesek vagyunk, nem betegeskedünk és ezt a Sensolite-nak tudjuk be. És élvezzük a fényeket” Zsuzsa és Erzsó


„Ahogy számolom, már 2 éve rendszeresen visszük mindkét lányunkat fényfürdőzni. Az óvodás csoport és az iskolai is sok ’meglepetést’ rejtett évről évre, de most már mi tartjuk az egészségcsúcsot az oviban és a suliban is, hiszen a gyerekek emlékeim szerint összesen háromszor voltak azóta betegek, habár egyik eset sem volt vészes, hamar meggyógyultak. Eleinte igyekeztem, hogy hetente három alkalommal eljussunk Sensolite-ozni. Ma már a heti egy kezeléssel nagyszerűen tartjuk magunkat, de ha valamire készülünk pl. nyaralás, évkezdés akkor is szeretem, ha hetente legalább kétszer megyünk.” P. K.

 

„Mi augusztusban mentünk el először immunerősítés céljából az ovikezdés előtt. 6 kezelés után 2 különböző orvos szerint nagyon pozitív változást eredményezett. Gyermekem 5 éves kontrollvizsgálaton kiderült, hogy bal szemén csak 40%-ig fejlődött ki a látása, terápia cilinderes lencsét és szemtakarást írt elő. 2 hónap után a 40% lecsökkent 20%-ra, majd a következő 2 hónapban tovább javult az állapota, aminek nagyon örülünk. Az előttem írókat én is meg tudom erősíteni: sokkal simább, élettel telibb a bőröm és halványodnak a terhesség nyomai is, ezen kívül a kezelés napján 3-4 óra alvás után is úgy ébredek, mint aki 12 órát aludt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ebben a rohanó világban!” O. F.

 

„Gyermekem révén jutottam el a Sensolite Gyógycentrumba, ahol a javasolt kúra alatt gyermekem ételallergiás tünetei teljes mértékben megszűntek és aktivitása is javult. Saját magam is részt vettem a kezelésben, így a fényterápiával fokozódott a tejtermelésem, javult közérzetem és elmúlt az ekcémám is. Javaslom mindenkinek!” V. A.

 

„Nekünk már az első 10 kezelés után pozitív tapasztalataink voltak, Martin ugyanis asztmás, migrénje és relfuxa van, mindezek mellett pedig mindenféle fertőzést összeszed. Korábban ilyenkor következett az elhúzódó arcüreggyulladás és hörghurut. Mi ugyan nyáron kezdtük a terápiát, de olyan jól reagált a kezelésekre, hogy sokáig egyáltalán nem betegedett meg. Nyáron a gyakori és heves időjárás változások korábban gyötrő fejfájást okoztak nála, de mióta rendszeresen járunk Senolite-ozni, legtöbbször meg sem érzi a frontokat. Az eredmények továbbra is hitet és erőt adnak mindkettőnknek. Arról nem is beszélve, hogy most a pattanásos bőr ellen vívott harcban is mi állunk nyerésre, ugyanis kiskamasz fiam bőre a korosztályos problémáknak megfelelően elkezdett pattanásossá válni, de már sokkal szebb a rendszeres kezelések hatására.” F. B.

 

„Nagyon jó tapasztalataimat szeretném megosztani Önökkel. Két kislányommal (Réka 6 éves Kata 4 éves) jártunk immunerősítés céljából a szombathelyi Sensolite-ba. A nagyobbik lányomnál szinte folyamatos volt a köhögés nátha ősztől-tavaszig, illetve gyakran jelentkezett nála szövődményként szemgyulladás is. Szeptemberben kezdtünk járni kezelésre ma már csak havonta egyszer-kétszer megyünk fenntartó kezelésre. A tünetei a kezelés hatására teljesen megszűntek. Még egy érdekes dologról szeretnék beszámolni, decemberben az ovinkban bárányhimlő járvány volt, a lányok is elkapták. Mindkét lányomnál feltűnően enyhén lezajlott, több barátunk gyerekeinél is egy időben játszódott le bárányhimlő és összehasonlíthatatlanok voltak a tüneteik a miénkhez képest (sokkal kevesebb pötty, nem volt láz és kibírhatatlan viszketés). A személyzet is nagyon segítőkész, felkészült, kedves. Bárkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémákkal küzd! Nagyon szépen köszönjük!” S. A.

 

Belső szervi panaszok
„Évek óta szenvedek IBS-ben. Több műtétem volt tavaly, sztómám van. A hasi fájdalmakon kívül, ennek az állapotnak az elfogadása is gondot okozott számomra. Rendkívül legyengült testi és lelki állapotban voltam. Ezután kerestem fel a városunkban lévő Sensolite Gyógycentrumot. Intenzíven jártam a kezelésekre, jó érzés volt már az első kezelés is, bíztam benne. Néhány hét után jelentősen csökkentek a panaszaim. Fizikailag erősödtem, a gyengeség okozta izzadásom jelentősen csökken és lelkileg is jobban éreztem magam. A házimunka sem esett nehezemre, és két hónap után visszamentem dolgozni. Amikor felkerestem a háziorvosomat megkérdezte, hogy mit szedek, csak annyit mondtam Sensolite-ozni járok. Nem is hallott róla, pedig a várójában láttam meg először a tájékoztatót a fényterápiáról. A gasztroenterológia kontrollom fél év után volt, ahol azt mondta a főorvos úr, hogy a belek állapota feltűnően jó, gondolhatunk az esetleges visszahelyezésre, ő nem kérdezte mit szedek. Rendszeres látogatója vagyok a fényágynak.” P.E.

 

„18 éves gimnazista fiam három éve Crohn beteg. Ez idő alatt jobb és rosszabb periódusokat egyaránt megéltünk. Mikor felkerestük a fényterápiát, a megelőzés volt a cél és inkább az én kedvemért tette meg a fiam, mint magáért. Néhány alkalom után az tűnt fel a családnak, hogy milyen jó kedélyű és energikus a fiúnk. Kevesebbet panaszkodik hasfájásra, pedig az étkezésére mindig figyelt, jobb lett a közérzete. Most már szívesen megy fénykezelésre, mint elmondta egész jó csajok is járnak oda, nem is gondolta volna. Mi pedig arra nem is gondoltunk, hogy eltelik fél év panaszmentesen.” V. Z.

 

„Bélgyulladás tüneteivel (hasmenés, görcsölés, véres széklet) kerültem a Sensolite Gyógycentrumba, ahol minden alkalommal nagyon kedvesen fogadtak és segítőkészek voltak! Addigra már 8 kilót fogytam, mivel egyáltalán nem volt étvágyam, pontosabban nem is nagyon mertem enni. Kb. a hatodik alkalom után sokkal erősebbnek, energikusabbnak éreztem magam, nem voltak már olyan fájdalmaim, mint korábban, szóval nekem nagyon jót tett a kúra! Még szerintem 10-15 kezelésre el fogok menni!” B. A.

 

„Kedves Sensolite! Köszönöm, hogy a későn diagnosztizált csontvelőbetegségemen segítettek! Olyan tüneteim voltak, mint fejfájás, viszketés, rossz közérzet, majd vizsgálatok kimutatták, hogy vörösvérsejt túltermelés van a szervezetemben. Legalább 15-ször voltam a Sensolite-ban, mire már majdnem tünetmentessé váltam, azóta pedig hetente legalább egyszer igyekszem befeküdni a fényágyba. Magamtól találtam rá erre a gyógymódra és úgy érzem, életem egyik legjobb döntését hoztam meg!” R. A.


„A tévében 2010 februárjában láttam a Feltalálók című műsort, amiben a Sensolite-ról is szó volt. Arra a gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha a lakóhelyemen is lenne egy ilyen lehetőség. Aztán az egyik ismerősöm a nyár elején megajándékozott néhány kezeléssel, kiderült, hogy a városunkban nyílt egy fényterápiás centrum. Az első két alkalommal a kezelések után heves fejfájásom volt. Megnyugtattak, hogy ez biztos jele annak, hogy reagál a szervezetem a kezelésre és a változások elindultak. Az ajándék kezelések lejártával én is vettem bérletet. Egyre jobb tapasztalataim voltak, elsőként megemlíteném, hogy a közérzetem, teherbírásom jobb lett a tűrőképességem és a toleranciám is sokat javult. A pajzsmirigy túlműködésemre gyógyszert szedtem, két hónap után a véreredmények alulműködő pajzsmirigy értéket mutattak. Az orvosom mondta, hogy hagyjam abba a fénykezelést, én inkább a gyógyszert hagytam el. Másfél éve nem szedek a pajzsmirigyműködésemre gyógyszert, már nem kell, a laborértékeim jók. Tüneteim nincsenek. A menstruációmat is gyógyszeres kezeléssel lehetett csak beállítani, évekig szedtem hormontablettát. Az öt hónap folyamatos fényterápia (heti 2-3 alkalom) alatt elhagytam hormontablettáimat is, bízva abban, hogy eredményes lesz. A következő hónapban 28 napra pontosan menstruáltam, azóta is rendszeres a havi ciklusom. Azt figyeltem meg magamon, ha menstruáció előtt 1-2-3 nappal fekszem be kezelésre, a görcsös hasfájások, fejfájások elmaradnak.” S. K.

 

Allergia
„Szezonális pollenallergia (fű,fa, búzafélék stb.) utáltatja velem a legszebb évszakokat gyermekkorom óta. A tünetetek (szénanátha, gyulladt szemek, fájdalmasan duzzadt nyirokmirigyek, levertség, az ezekkel járó szorongás) változó intenzitással közel fél évig tartanak. A tíz kezelésnek még az elején tartok, de már az első alkalom után éreztem, hogy valamitől lényegesen jobb a közérzetem, a második után tapinthatóan megszűnt a nyirokcsomók duzzanata, a szénanátha jelentősen mérséklődött, a harmadik után már a magas pulzusszámom a normális felé tendált, s lényegesen jobb erőben érzem magam. A tapasztaltak okán gyógyszerektől és a szkepticizmusomtól a kezelések hatását illetően, érzékeny búcsút készülök venni. Hiteles emberek egy világklasszis találmány mögött, engem már nem kell meggyőzni. Köszönöm!” E.

 

„Nyáron váltottam munkahelyet, meglehetősen sok munka szakadt rám már az első hetekben és már előre féltem az allergiaszezontól, mert évek óta visszaesik ilyenkor a munkateljesítményem. A céghez közel van egy Sensolite Gyógycentrum, oda kezdtem járni heti 3 alkalommal. A biztonság kedvéért 2 hónapig minden héten 3 kezelésre feküdtem be, nálam egyáltalán nem jelentkeztek tavaly a tünetek, amit csakis a Sensolite ’számlájára írok’, hiszen semmi mással nem próbálkoztam. Biztosan idén is járni fogok a terápiára!” R. A.

 

„Teljesen szkeptikus voltam a Sensolite-tal kapcsolatban, de mivel ajándékba kaptam a bérletet, gondoltam, nem sértem meg a páromat és kipróbálom. Az 5. alkalom után még nem éreztem semmit, ezért be is akartam fejezni, de az asszisztensek jó érzékkel rábeszéltek, hogy folytassam. Pont jókor, mert a hatodik kezelésnél jött a forduló, akkor kezdtem érezni a hatását! Miután lejártam a 10 alkalmat, még vettem egy bérletet, így alig voltak tüneteim az allergiás időszakban.” B. K.

 

„4 és 6 éves lányaink amennyire várták a tavaszi napsütést, mi annyira is tartottunk tőle, de már csak múlt időben. Tavaly májusban kezdtük használni a Sensolite-ot heti rendszerességgel. Meg is lett az eredménye, kisebbik lányunk allergia nélkül élte meg a korábban nehéz hónapokat, nővére pedig jóval kevesebbszer fulladt. Boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk erre a lehetőségre!” Sz. H.

 

„Már a feltöltő kúra alatt az enyhe allergiás tüneteket 1-2 kezelés is majdnem megszűntette. A magas pollenterhelést 3 kezelés minimalizálta, mellette valamilyen gyulladás 2-3 nap alatti gyógyulását is előmozdította gyógyszeres kezelés nélkül. Azóta heti egyszeri kezelés elegendő az allergia tünetek minimális szinten tartásához.” F.E.

 

„Gyermekem 3 éves, tojás- és tejérzékeny, széklete a diéta ellenére is híg volt, sokszor és sokat volt hasmenése, hangulata is ingadozott. Már a harmadik kezelés után étvágya sokkal jobb lett, sőt jóízűen eszik, széklete normális, kedve jó, éjszaka nyugodtan alszik. 9 kezelés után voltak vérvételen, ami teljesen jó értékeket mutatott. Kiegyensúlyozott, aktív, jól alszik.” B.B.

 

„3 éves gyermekem révén jutottam el a Sensolite Gyógycentrumba, ahol a javasolt kúra alatt gyermekem, ételallergiás tünetei teljes mértékben megszűntek. Jómagam a kisfiammal együtt vettem részt a kezeléseken. Alig három hete szültem, már az első kezelés után azt vettem észre, hogy sokat javult közérzetem és fokozódott tejtermelésem, valamint elmúlt ekcémás bőrproblémám. Jó szívvel javaslom mindenkinek!” V.A.

 

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu