Rólunk mondták

„A térd és könyökizületeim olyannyira fájtak, hogy már a mindennapi munkavégzés is nehezemre esett. Több mint 15 kezelésen vettem vettem részt. Már csak a kirívó időjárási frontokat érzem meg, azonban ez a korábbi fájdalom szintjével össze sem hasonlítható.”

61 éves A.V. 


„A tüneteim-szénanátha, gyulladt szemek stb. A 10 kezelésnek az elején tartottam, de már az első alkalom után éreztem, hogy lényegesen jobb a közérzetem, a második után tapinthatóan megszűnt a nyirokcsomók duzzanata, a harmadik után már a magas pulzuszszámom is a normális felé tendált, s lényegesen jobb erőben érzem magam.”

25 éves P.E.


„Nagyon jó ha valakinek műtéti hegei vannak vagy sebei, akkor felgyorsítja a gyógyulást és sokkal szebben is gyógyul az összes heg. Szeretném megerősíteni az immunrendszeremet is. Amióta járok sokkal energikusabb vagyok és jobban bírom ezeket a stresses hétköznapokat.”

Dukai Regina


Az interneten szereztem tudomást a fényterápiás kezelésről. Kezeim, lábaim fel voltak dagadva, menni, fogni nem tudtam, öltözni, vetkőzni csak segítséggel. 4-5 kezelés után már nem szorultam segítségre. A 15. kezelés után fájdalmaim teljesen megszűntek.
Köszönet a kezelésekért és a személyzet udvarias, odaadó bánásmódjáért!

Nagykanizsa, B.J.


10 kezelés után az észrevételeim a következők: általános közérzetem szépen javult, jó hatással van a vérnyomás stabilizálására, lábszárfekélyem javult, fülzúgásom mérséklődött.

Nagykanizsa, S.G.


4 és fél éves kisfiúnk ekcémás bőrével jöttünk a kezelésre, ami az idei szezonban az eddigieknél jóval erősebben érte el. A hajlatait véres, nyílt sebbé vakarta. A sebek már néhány kezelés után begyógyultak, és körülbelül a 15. kezelés után teljesen rendben van a bőre, eltűntek a száraz foltok is. „Mellékhatásként” a náthás betegségei is ritkultak, de ha náthás is lett, nem fajult egyszer sem hurutos köhögéssé. Úgy gondolom, erősödött az immunrendszere, sokkal kevesebbet beteg.

Nagykanizsa, L.L. szülei


Köszönjük szépen a terápiát! Kislányom 10 hónapos, az első kezelés után megszűntek az ekcémás tünetei. 3 kezelés után, már elhagytuk az allergiagyógyszerét is.

Nagykanizsa, T.M.


Műtét utáni hegek, fáradékonyság miatt kereste Gyógycentrumunkat egy 26 éves hölgy (B.K.), aki már az 5. kezelés után jelezte, hogy szépen javult a bőre a hegesedésből. 

B.K Budapest


Ágyékhúzódás miatt bizonyos mozdulatoknál nyilalló érzése támadt a 31 éves Dr. B. A-nak. 3 kezelés után jelezte, hogy mozgása szabadabb, könnyebb lett, a nyilalló érzése elmúlt.

Dr. B.A 31 éves


Arcüreggyulladással, fáradékonyságra panaszkodva érkezett B-né. K. M. (62 éves), aki már több mint 30 kezelést vett fel, de már a 3. kezelés után jelezte, hogy öregségi foltjai eltűntek a kezéről, energiaszintje megnőtt. 5 kezelés után arcüreggyulladásos panaszai megszűntek, több az energiája: szellemileg és fizikailag egyaránt sokkal többet bír.

B-né. K. M. (62 éves)


Komoly allergiás tünetei voltak. B-V. E.-nek (35 éves). A hölgy heti 2 alkalmas kezelésszám mellett (ez legalább 20 kezelést jelent) arról számolt be, egyáltalán nem jött ki az allergiája!

B-V. E (35 éves)


Szülei hozták el B.B.-t 6 hónapos korában. A kisbaba 16 alkalommal volt már a fényágyban, és édesanyja elmondta, hogy a heti 1-2 kezeléstől megszűnt a náthája és erősödött az immunrendszere.

B.B 6 hónapos


„Kezdődő náthám az első kezelés után belobbant, majd az erős torokfájás és térdízületi fájdalom egy nap alatt teljesen megszűnt.  Már az első kezelés után energikusabbnak éreztem magam.”  B. K. 43 éves nő, aki már túl van az 54. kezelésen is

B. K. 43 éves


„10 kezelés után az arcbőrömön lévő pattanások elmúltak nagyrészt, a hegek szebbek lettek, általában a bőröm javult.” B. V. (29 éves)

B. V. (29 éves)


„Állatok közelében, zárt térben hosszabb időt el tudok tölteni allergiás reakciók nélkül.”

42 éves D. M. allergiája miatt járt a terápiára


„Jobb a hangulatom, jobban alszom, már nem ébredek fel éjszakánként, fájdalomszintem minimálisra csökkent. Sokkal nyugodtabb vagyok, könnyebben kezelem a stresszhelyzeteket.”

A 41 éves B. O. izomszakadás miatt jött a Gyógycentrumba.


Lányom érettségije előtt álltunk, amikor évről évre gyötrőbb allergiája előjött. Nem akart gyógyszert szedni, ezért kerestünk más megoldást és ekkor bukkantunk a Sensolite-ra. Április elején kezdtünk járni heti 3 alkalommal. Gyönyörűen alakult az állapota, már majdnem tünetmentessé vált, de maradtunk a heti 3 kezelésnél egészen a felvételiig. Nekünk nagyon bevált a terápia, úgyhogy nem kérdés, hogy idén ismétlünk, hiszen ha érettségije nem is lesz, a vizsgaidőszak legalább olyan koncentrációt igényel . K. Zs.

K.ZS.


Mióta együtt vagyok a párommal egy zűrös időszaka van az évnek, amikor jön az allergiaszezon. Nyár végén jellemzően elutazunk, hogy megússzuk a legnehezebb heteket, de 2 éve nem volt lehetőségünk menni, ekkor találtam rá a Sensolite weboldalára, és tettünk egy próbát. Nem hittem volna, de nem csupán jobban lett, mintha meg sem érezte volna a korábban kegyetlen hónapokat. Mivel nem szedett semmit, nem járt más terápiára, egyértelműen a Sensolite-ot illet a köszönet! Mindenképpen folytatjuk. V. L.

Zűrös időszak az allergiaszezon! V.L.


3 éves kisfiamnál az allergiateszt azt mutatta, hogy majdnem mindenre allergiás. Nem szerettem volna gyógyszerekkel tömni, de hallottunk az oviban egy szülőtárstól a fényágyról , akkor döntöttük el, hogy elkezdjük a kúrát. Elmondták, pontosan mire számíthatunk, tudtuk, hogy nem egyetlen alkalom fog eredményre vezetni, de bíztunk. A kitartásunk eredményeként Dávid szinte teljesen rendbe jött, igaz, nem múlik el úgy hét, hogy legalább egyszer ne menjünk a Gyógycentrumba. Minden szülőnek csak javasolni tudom!

3 éves kisfiam majdnem mindenre allergiás. B. R.


Már mindent kipróbáltam, amiről csak hallottam, a Gyógycentrumba is ajánlás útján jutottam, legalább annyi hitem volt ebben, mint az egyéb megoldásokban – csekély. Már kezdtem volna feladni, de kb. a 13. kezelés után javulást tapasztaltam. Annyira lelkes lettem, hogy minden nap megfordultam a Sensolite-ban és tényleg egyre jobban lettem. Most már a harmadik 20-as bérletemet veszem, és újra hiszek abban, hogy allergia nélkül is van élet. Köszönöm!

Újra hiszek abban, hogy allergia nélkül is van élet! D. T.


Másoknak a tavasz az első simogató napsugarakat jelenti, én viszont már rettegtem tőle, mert tudtam, hogy az örökös orrfújás és köhögés fogja megkeseríteni az életemet. A gyógyszereimtől levertséget és állandó álmosságot éreztem, alig győztem magyarázkodni az ügyfeleimnek, hogy nem őket unom, egyszerűen a bogyók vannak rám ilyen hatással. Találkoztam egy cikkel, amelyben többen elmondták, nekik milyen jót tett a polarizált fény, ezen bátorodtam fel és kezdtem a fényágyba járni. Az elhasznált zsebkendőmennyiség erősen lecsökkent, a közérzetem is sokkal jobb lett, a munkát is jobban bírtam, szóval nekem több fronton is jót tett!

Eddig mindig rettegtem a tavasz beköszöntével. R. E.


Fiam ételallergiája miatt fordultunk segítségért és az orvosi konzultáció után megkezdtük a kezelések felvételét. Nekünk csak 10 perc volt a kezelés hossza gyermekem kora miatt. Legalább 15 kezelésen voltunk túl mire megpróbáltuk visszaszoktatni a saját étrendünkhöz és sikerült! Azt is elmondták, hogy a fenntartó kezelésekre érdemes eljárni, úgyhogy mi minden héten megyünk fénykezelésre.

Fiam ételallergiája miatt fordultunk segítségért. Gy-né M.


„A Gyógycentrumban dolgozom. Kislányom 2004-ben száraz bőrrel született. Már csecsemőként ekcémát állapítottak meg nála, azt ígérték 3 éves korára kinövi. Ez persze nem teljesült. Jöttek a magánbőrgyógyászok, homeopatias és szteroidos kenőcsök. És ezek ellenére még érdemben nem is változott az állapota. A Sensolite megnyitóját követően hoztam is kezelésre, akkor már 6 éves volt és vele együtt a betegség ideje is. Uncsitesóval ketten kényelmesen beférnek máig is egy gépbe. Lilimnek 7 alkalom után az ekcémája teljesen elmúlt. Ennek már 2,5 éve és azóta egyszer fordult elő, hogy a hányós-hasmenős vírust követően úgy legyengült az immunrendszere, hogy az ekcéma őrült erővel támadt, és az addig tünetmentes tenyerén mállott a bőr. A 2. kezelés után teljesen eltűnt!!! Az ekcémának azelőtt és azóta sincs nyoma sem. Negyedévenként hordom vissza 10 alkalmas „emlékeztető kezelésre”. Az iskolából tavaly 3 napot hiányzott,idén még egyet sem. Az unokatestvérnél ugyanez a helyzet…:)”

S.K. anyuka


„Gyermekemen ekcémás  tünetek voltak az egész testfelületén. A kezelés hatására a bőre szépen letisztult. Azóta szinten tartásként is járunk, és a gyermekem immunrendszere is erősödött.”

T. G. gyermekét hozta el a kezelésre.


„2010 áprilisában kezdtem el járni a Gyógycentrumba, nem sokkal nyitás után. Előtte 2-3 hónappal kezdődött a problémám, gyakorlatilag két menses közötti vérzés formájában. Ez összefügghet már koromból adódóan esetleg a menopauzával, de gyógyszert nem akartam szedni, ezért próbáltam meg a fényterápiát. És használt!   ) Azóta sem tért vissza, és egyéb, a bőrre ható jótékony tulajdonságait is észrevettem. A szalonban mindenki nagyon kedves, segítőkész, kellemes ide ellátogatni a hasznosságán kívül is! Köszönöm a segítséget!”

Z. M. gyógyszer helyett a fényterápiát választotta.


„A váll problémám miatt jöttem: kis mozdulatok is nagy fájdalmat okoztak. 10 kezelés után a tünetek megszűntek. Gyógyszert nem kell szednem, azóta sem fáj.”

D.K. vállproblémái teljesen megszűntek.


„A balesetemet követően kezdtem járni a Sensolite kezelésekre. A közel 8 hónap alatt,-amióta fényterápiára járok -, csak pozitív változásról tudok beszámolni. Minden sérülésemre jó hatással volt, biztos vagyok benne, hogy a gyógyulásomhoz jelentős mértékben hozzájárult a kezelés. Nemcsak a belső sérülések (pl. csonttörés, műtéti hegek stb.), hanem a külső sérülések is (pl. sebhelyek) szépen gyógyultak. Mindezek mellett általános közérzetre is nagyon jó hatással volt. A betegségekkel szemben is ellenállóbb lettem, pl. télen nem voltam egyáltalán beteg. Az orvosi kontrollon is mindig megjegyzik, milyen szépen gyógyulok. Összességében nagyon jó tapasztalataim vannak a kezeléssel kapcsolatban, mindenkinek csak javasolni tudom. A miskolci központban a munkatársak kedvessége is megfogott, szeretettel emlékszem vissza a kezelésekre. Úgy gondolom a jövőben is részt fogok még venni a kezeléseken!”

T. M. a balesete után jelentkezett fényterápiára.


„2010 júniusa óta járunk a kezelésekre. Mivel kislányom 3 éves korától állandóan betegeskedett, hörghurut és orrfolyás volt a jellemző tünet. Az újságban láttam meg a hirdetésüket és rögtön ki is próbáltuk. Mondhatni, hogy rögtön érezhető volt a javulás, ekkor volt 1. osztályos Viki. Szinte hetente jöttünk kezelésekre, és így 2. osztályban már csak kétszer hiányzott 1-1 napot és akkor is csak picit köhögött, nagyon enyhe lefolyású volt. Most már a második 20 alkalmas bérletet is megvásároltuk és hetente 1x fogunk is jönni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

K-né M. T.


„A nyitás óta járok kezelésre. Kedvezőek a tapasztalataim: jobb a közérzetem, több az energiám, beteg sem voltam. Eredetileg ízületi panaszaim csökkenését vártam, de ez nálam nem vezetett eredményre. A környezet és kiszolgálás kedves és udvarias, szívesen járok ide.”

Dr. F. Á. nyitás óta jár kezelésre.
Dániel 6 éves, asztmás, felső légúti beteg. 30 alkalmas kezelés után így nyilatkoztak a fényágyról: „Amióta a Sensolite-ot alkalmazzuk kevesebbet volt beteg, szteroidot kevesebbet használ, vírusos megbetegedést pedig nagyon ritkán kap el.”

F. K.
„Sokan kipróbáltuk a csapatból a fényágyat, többen sérülés után jártak rendszeresen és vagyunk egy páran, akik heti-kétheti rendszerességgel ’karban tartjuk’ magunkat a fényterápiával. Én a legszembetűnőbb hatást a regenerációs- és pihenő idő csökkenésében tapasztaltam. 2 edzés között általában 1-2 órát alszom, hogy a délutáni edzést is bírjam, de ha a délelőtti edzés után befekszem a Sensolite-ba, az ott eltöltött kellemes 20 perc elegendő pihenést és feltöltődést jelent. Ha egy ilyen eszköz segítené az edzőtáborozást és mérkőzésekre való felkészülést, valószínűleg lerövidülne a szervezet regenerációs ideje, gyorsabban áteshetnénk az izomláz kellemetlen tünetein és a kisebb-nagyobb sérülések és húzódások is gyorsabban gyógyulhatnának, ami nagyon fontos a mai élsportban, ezért is ajánlom sportoló társaimnak és mindenkinek, akinek fontos az egészsége.”

Harsányi Gergő kézilabdázó


„Sokkal frissebbnek érzem magam, fogyasztás szempontjából, fizikai erőnlétem fenntartásában és javításában is segít a fényágy, az olimpiai felkészülésemen is szerintem 10-15%-ot javít.”

Hatos Gábor birkózó


„Több mint 60 kezelésen vagyok túl és elmondhatom, hogy a terápia hatására könnyebben tudok leadni, jobban bírom a terhelést, frissebb, üdébb vagyok az edzésen, ez pedig a felkészülésem során kiemelkedő jelentőséggel bír.”

Csernoviczky Éva cselgáncsozó


„Igyekszem heti 2-3 alkalommal befeküdni a fényágyba, mert érzem, hogy szükségem van rá. Főként a regenerációban segít, de ha kezdődő sérülésem, húzódásom volt az is helyrejött pár kezelés után, ha pedig megfáztam, akkor sem kellett gyógyszerhez nyúlnom. Azt hiszem, mindenkinek ki kellene próbálni a Senso-t, aki természetesen szeretné megőrizni az egészségét.”

Füsti Edina atléta


„Mióta a Sensolite segítségével „töltődöm” kevésbé vagyok fáradt, jobban viselem a terhelést és könnyebben regenerálódom. Rendkívül fáradékony voltam a fényágy használata előtt, rengeteg alvásra volt szükségem, de ez a fényterápiával jelentősen lecsökkent.”

Ivo Diaz kézilabdázó


„Évek óta használom a fényterápiát elsősorban megelőzésre és méregtelenítésre. Nem mellékesen az emésztésem is javult, mióta a „fénybe” járok. A szerveztem jelzi, hogy szükségem van a Sensolite használatára.„

V. G.


„Nyaki gerincmeszesedésem van kb. 15 éve. A jobb kezem alvásnál rettenetesen zsibbadt, emiatt csak „vigyázz állásban” tudtam feküdni. A Sensolite használata óta nem érzem ezt a feszítő, szorító érzést. Emellett enyhe inkontinenciám is volt, ami a használat óta teljesen megszűnt. Általános közérzetem jelentősen javult. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

R. L.-né


„Gyermekeim miatt kezdtük el használni a Senolite fényágyat immunerősítésre és megelőzésre. Csak pozitív tapasztalataink vannak: ritkábban betegek, és ha el is kapnak valamit, sokkal könnyebben és hamarabb túl vannak rajta.”

Sz. E.


„Atópiás dermatitisem  (ekcéma) van, a Sensolite-ot elsősorban emiatt kerestem fel. 7 kezelés után már észrevehető volt a javulás, szebb lett a bőröm, csökkent a gyulladás. Emellett a kezelések hatására sokkal energikusabb lettem, javult a közérzetem.”

P. E.


„Komoly bőrbetegségem van, ami azzal jár, hogy kisebb ütés, nyomás hatására hólyagok keletkeznek a bőrömön, amit hosszú sebesedéssel járó folyamat követ. A fényterápia hatására gyorsabban leszáradnak a hólyagok, illetve felgyorsítja a sebgyógyulást, hámosodást. A kezelés alatt tünetmentes időszakról is beszámolhatok, amit már hosszú ideje nem tapasztaltam.”

F. Gy.


„Az első alkalommal konkrét esettel kerestem fel a Sensolite Egészségcentrumot. Komoly esést követően zúzódások, sebek, haematóma, duzzanat keletkezett szerte a testemen, ami komoly fájdalommal is járt. 10 kezelés után a haematómák szépen felszívódtak, jelentősen csökkentek, folyamatos javulást tapasztaltam, könnyebb lett a mozgás, ami sokkal kevesebb fájdalommal járt. Tapasztaltam emellett, hogy sokkal energikusabb vagyok, feltöltődve éreztem magam, így továbbra is igénybe veszem a terápiát.”

K. Z.-né


„Mozgásszervi panaszaim vannak, ami komoly fájdalommal járt. A Sensolite használata alatt elviselhetővé vált a fájdalom. Majd csípőprotézis műtétem volt, ami után ismét igénybe vettem a fényágyat és elmondhatom, hogy gyorsabb volt a gyógyulás, könnyebb volt a gyógytorna és szembetűnő volt a műtéti heg gyógyulása, kevésbé látszik, elhalványult.”

O. B.


„Magas vérnyomásom van, emellett inzulinos is vagyok, és komoly gerincfájdalmaim vannak. Mióta rendszeresen használom a Sensolite-ot, az inzulin igényem csökkent, a fájdalmaim is elviselhetővé váltak, sokkal könnyebben mozgok, ami számomra elengedhetetlen a munkám szempontjából. Illetve hozzátenném, hogy a vérnyomásom is jelentősen javult.”

G. S.


„Daganatos megbetegedésem van, amelyre sugárkezelést és kemoterápiát is kaptam. A Sensolite hatására a kemo mellékhatásai elviselhetőbbek, az étvágyam visszatért. Folyamatosan használom a fényágyat, így a sugárkezelés alatt végig tudtam dolgozni, mert erősnek éreztem magam. Az utolsó ellenőrzésemen megállapították, hogy nyirokcsomó duzzanat nem tapintható.”

B. L.


„Lábtörés (külboka-törés) után 4 héttel határozott javulást tapasztaltam a terápia hatására. Sokkal hamarabb lábra tudtam állni és a gyógytornát is könnyedebben végeztem.”

F. B.


„Allergiás vagyok szinte mindenre. A Sensolite használatával jelentősen csökkentek a tünetek. Sokat segít, hogy elviselhetővé váljon a ’betegség’. Folyamatosan használom és csak pozitív élményeim vannak.”

Sz. Zs.


„2 gyermekem van, akikkel a Sensolite-ot iskola- illetve óvodakezdés előtt kezdtük el használni immunerősítés illetve megelőzés céljából, és nekünk bevált. Kevesebbet betegeskedtek, gyorsabban túljutottunk egy-egy náthás időszakon és legtöbbször el sem jutottunk a betegségig, azaz járhattak iskolába, óvodába. Azóta is folyamatosan igénybe vesszük a szolgáltatást.”

G. Sz.

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu