Sensolite kezelés

A Sensolite polarizáltfény terápia egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, mely számos területén alkalmazható mind önmagában, mind kiegészítő kezelésként. A fájdalom és gyógyszermentes terápia minden korosztálynak javasolt a legkisebbektől az idősebbekig. A polarizált fény immunerősítő, sejtregeneráló és gyógyulást elősegítő tulajdonságait számos kutatás alátámasztja. A terápia ismert kockázatok és mellékhatások nélkül fejti ki jótékony hatását, serkenti a vörösvértestek oxigén- megkötő képességét és javítja a vérkeringést.

 

A Sensolite kezelés fekve, relaxált állapotban, minimális ruházatban, kellemes zene mellett történik. Hossza életkortól és magasságtól függően 5 és 20 perc között változhat. A terápia nem jár fájdalommal, hatására már az első alkalommal energikusabbnak érezhetjük magunkat. A készülék által kibocsájtott fény a szemet nem rontja, de igény esetén munkatársaink biztosítanak védőszemüveget. A kezelés után fél liter víz elfogyasztása javasolt, a szervezet optimális méregtelenítése érdekében.

 

Kérjük kedves vendégeinket, hogy fertőző megbetegedés esetén csak teljes gyógyulásuk után látogassák gyógycentrumainkat!

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu

 

Kezelés közben