Felhasználói feltételek

Tisztelt Érdeklődők, kedves leendő Vendégeink!

A polarizált fény gyógyító, regeneráló hatását – bármily furcsa – már több, mint 30 évvel ezelőtt felfedeztük. Ezt a gyógyító hatást a 80-as évek legelején az Evolite, majd – a találmány licencének értékesítése után – a Bioptron lámpa használatával értük el szerte a világon. A Bioptron lámpákkal történő lokális fénykezelést az Egészségbiztosító régóta finanszírozza, például 2008-ban csak az állami és önkormányzati egészségügyi intézmények 202.595 OEP támogatott fénykezelést hajtottak végre Bioptron gyógylámpákkal.

 

Fenyő Márta

feltaláló, fizikus, biofizikus

 

A páciensek tapasztalatai és a több évtizedes kutatómunka során felmerülő igények motiváltak arra, hogy kifejlesztésre kerüljön a teljes testfelület polarizáltfény kezelésére alkalmas fényágy technológiája. Ez a technológia 2004 –re, többéves fejlesztési munka révén elkészült, szabadalmaztatva lett, ma már széleskörű nemzetközi szabadalmi oltalom védi. Ez a technológia képezi az alapját a 2008 novemberére elkészült SENSOLITE fényágynak. Ez az új fejlesztés hatalmas előrelépést jelent a lokális terápiákhoz képest a gyógyítási potenciál vonatkozásában.

 

Büszkén állíthatjuk, hogy az immár negyedik éve nagy sikerrel alkalmazott Sensolite fényterápia segítségével több ezer ember tudott megszabadulni betegségeitől, fájdalmaitól és szenvedéseitől.

 

Ezen túlmenően a Sensolite polarizáltfény-terápia a kezelések során nyert tapasztalatok alapján alkalmas lehet bizonyos betegségek megelőzésére, az erőnlét fokozására, valamint a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére is. A legnagyobb különbséget a teljes test polarizáltfény-kezelése és a lokális fényterápia között éppen ez utóbbi hatásokkal tudjuk elérni.

 

Magyarországon eddig a 20 Sensolite Gyógycentrumban több mint tízezer páciens vette igénybe a Sensolite polarizáltfény-terápiát.

Az egészségügy különféle területein szerzett tapasztalatainkat összegezve örömmel javasoljuk Önöknek terápiás csomagjainkat, melyekkel az Ön tüneteinek enyhítését, sőt egyes kórképek esetében akár a teljes gyógyulást is el lehet érni.

 

Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmüket a terápiás csomagokkal kapcsolatban az alábbiakban felsorolt, általános, minden csomagra érvényes jellemzőkre:

 

1. A terápiás csomagokat a rendelkezésünkre álló igen nagyszámú tapasztalat összesítése alapján alakítottuk ki, tudományos kutatási eredmények csak bizonyos csomagok esetében állnak rendelkezésünkre. Erre tekintettel kérjük, figyelmesen olvassa el az egyes csomagokhoz tartózó tájékoztatónkat


2. A Sensolite fényágy nyújtotta terápiás lehetőséget ADJUVÁNS (KIEGÉSZÍTŐ) kezelésként javasoljuk, tehát a hagyományos orvoslás által felkínált medicina MELLETT és nem HELYETT.
A használat során azonban gyakran előfordul, hogy a Sensolite fénykezelésnek köszönhetően olyan mértékben javul a páciens állapota, hogy kezelőorvosa a különféle vizsgálati leletek alapján jelentősen csökkenti, sőt esetenként elhagyja a gyógyszeres kezelést.


3. A Sensolite Gyógycentrumokban összesen több mint negyven orvos áll pácienseink rendelkezésére, akik bármely kérdéses esetben térítésmentesen szaktanácsot vagy egyedi, személyre szabott terápiás javaslatot adnak.


4. A terápiás csomagokban tájékoztatjuk Önt egészségügyi problémájának jellemzőiről, valamint azokról az összesített tapasztalatokról is, melyekre nagy valószínűséggel Ön is számíthat, ha igénybe veszi a Sensolite fényterápiát. Legnagyobb súllyal pácienseink által leírt saját tapasztalatok szerepelnek, mert ezeket kiemelten hiteles forrásnak tekintjük. A csomagok végén az általánosan ajánlott terápiás javaslatot találja meg. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmét, hogy minden ember más és más módon reagálhat a fényterápiára.


5. Azon egészséges felnőttek és gyermekek számára, akiknek nincs egészségügyi problémája, csupán az egészség megőrzése, a természetes védekezőképesség megerősítése, továbbá az erőnlét fokozása és az energiával való feltöltődés a célja, javasoljuk, hogy pozitív tapasztalataink alapján bátran vegyék igénybe a Sensolite fényterápiát.


Szeretettel várjuk Önöket Magyarország számos nagyvárosában már működő Sensolite Gyógycentrumainkban.

 

A tematikus csomagok elkészítésében nyújtott segítségéért külön köszönet illeti Királyné Dávid Éva egészségfejlesztőt.

 

Szívélyes üdvözlettel,
Fenyő Márta
A polarizáltfény-terápia (a BIOPTRON lámpa és a SENSOLITE) feltalálója.

 

  

Jogi nyilatkozat >>

 

  

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu