Flabélos teljes test vibrációs tréning

„Mindenki szeretne karcsú, izmos testet.
Mindenki vágyik a jó kondícióra.
Mindezt gyorsan akarjuk elérni.
Kevés időt ráfordítva.
Lehetőleg könnyedén.”

 


Flabélos – Ennél jobb ötletünk nincs!


Irodai ülőmunkát végez? Mozgásszegény életmódot folytat? Van megoldás: Flabélos!
Számtalan cikk, orvosi tanulmány szól arról, hogy az irodai ülőmunka, a mozgásszegény életmód milyen egészségügyi kockázatokat rejt. Napjaink népbetegségei szinte mind a mozgáshiányra vezethetők vissza az elhízásról már nem is beszélve. A jelentős túlsúly pedig további betegségeket produkál, így észre sem vesszük, és lassan be is gyűjtöttük a legtöbb rizikófaktort. Azt gondoljuk majd: „De mit csináltam rosszul? Csak azt tettem, amit mindenki: dolgoztam az íróasztal mellett, ültem az autóban vagy a buszon, rohantam a gyerekekért, bevásároltam, aztán este otthon pihenésként ültem a tévé előtt.

Rendszeres mozgás? Arra, nem nagyon jut idő. Tény, hogy a sport csak keveseknek fér bele a mai rohanó életmódjába, hiába tudjuk, hogy napi egyórás edzés sokat segítene. MI LEHET A MEGOLDÁS ? A mozgáshiányos életmódra, az időhiányra válaszul egy ausztrál professzorral karöltve Szingapúrban fejlesztették ki a FLABéLOS mozgásterápiás, teljes testvibrációs készüléket, melyben a NASA-nál is bevált vibrációs technológiát használták. A készülék a következő elven működik: kibillenti a rajta állót az egyensúlyi helyzetéből, az egyensúly elvesztése miatt a test akaratlanul reagál: megfeszül az összes izmunk, hogy az egyensúlyunkat fenntartsuk. Mindez folyamatosan és sokszor játszódik le egymás után, olyan sokszor, hogy akár több tucat izom összehúzódást is elérhetjük másodpercenként! Ez az átlagos edzőtermi teljesítményeknek a többszöröse, éppen ezért időt spórol nekünk. Tíz perc alatt, fokozattól függően, egy 45-50 perces edzés hatékonyságát tudjuk elérni a FLABéLOS-szal.

Szeretne a fáradt, enervált állapota helyett fitt, jókedvű és energiától duzzadó lenni és ez eddig nem sikerült? Nagy lelkesedéssel megvásároltunk különböző fitnesz gépeket, többször is, elkezdtünk futni, biciklizni, lépcsőzni, de az első pár hét után rendszerint feladtuk. Ezek a gépek most ott porosodnak a garázsban, lelkiismeret furdalást okozva nekünk, ha csak rájuk nézünk. De miért? Mert embertelen akaraterő, motiváció és kitartás szükséges a rendszeres használatukhoz. Mert a mai rohanó világban a többségünknek a munka és a család mellett nem jut ideje a rendszeres sportra, ezért az általános kondíciónk rendkívül rossz, és így ezeknek a fitnesz gépeknek a használata általában kellemetlen élményt okoz azoknak, akik nem rendelkeznek jó kondícióval. Küszködünk erőlködünk, kiköpjük a tüdőnket, aztán feladjuk. Igazából időnk sincs, és kedvünk sincs tovább sanyargatni magunkat. A FLABéLOS használatához nem kell akaraterő. Először a közérzete lesz jobb, könnyebben fut fel a lépcsőn, majd feszesebbé válik a teste, csökken az úszógumi, vékonyodik a derék, beindul a fogyás. Jó hatása van az emésztésre, kíméli az ízületeket és a szívet, csökkentheti, akár meg is szüntetheti a hát-, és derékfájást,és egyéb forgó-mozgó “alkatrészeink” hibáit is korrigálhatja,elviselésüket könnyebbé teheti.

 

Szeretne Ön is tenni azért, hogy az „így” már ne így legyen?
Keresse fel a Sensolite Komjádi Egészségcentrumot!

 

Hitek és tévhitek a Flabélos-ról >>

 

 

Flabélos árak

 

Mennyiség Ár
Első, kipróbálási alkalom 1×10 perc ingyenes
1 alkalom 10 perc 700 Ft
1 alkalom 20 perc 1,200 Ft
10 alkalom 10 perc 5,500 Ft
10 alkalom 20 perc 9,000 Ft
20 alkalom 10 perc 9,500 Ft
20 alkalom 20 perc 16,000 Ft

 


 

 

 

Tel.: +36 1 345 1556, +36 70 454 5599 
E-mail: gyogycentrum@sensolite.hu